Feikema Feed Solutions - Liquid feed supplements & dosing equipment for drinking water
Voedersupplementen en doseersystemen voor drinkwater bij melkvee, pluimvee en varkens.
 
Aqtrition, een productlijn van vloeibare supplementen voor toevoeging aan het veedrinkwater of het voer, met mineralen en micro-elementen, diverse gebalanceerde samenstellingen voor melkvee, vleesvee, varkens en pluimvee.
 
Ketonblend, een productlijn voor toevoeging aan het veedrinkwater of supplementering via de krachtvoerbox, bestaande uit vloeibare supplementen met effectieve toevoegingen voor toepassing rond de transitie periode (far-off, close-up, calving, fresh), om de koe te helpen transitieproblemen te voorkomen (zoals b.v. ketose, melkziekte, aan de nageboorte blijven staan, baarmoederontsteking, witvuilen, mastitis, lebmaagverdraaiing, klauwaandoeningen, verminderde vruchtbaarheid, etc.).
 
Hydrovit, een productlijn van vloeibare vitaminesupplementen voor rundvee, varkens, pluimvee en andere diersoorten, met in water dispergeerbare vitaminemengsels met diverse samenstellingen.
 
Acidoblend, een productlijn met organische zurenmixen die aan het drinkwater kunnen worden toegevoegd.
 
We bieden u naast de vloeibare drinkwater supplementen in ons assortiment ook robuuste tailormade drinkwater doseersystemen voor middelgrote tot zeer grote veehouderijen aangepast op uw wensen en behoeftes. Hiermee kunt u diverse additieven in het water doseren, gecontroleerd en met de frequentie en hoeveelheden die u wenst en die u kunt bijsturen afhankelijk van de behoeftes van het vee.
 
Wilt u meer informatie? U kunt het contactformulier  invullen of direct contact opnemen: 
Telefoon: +31 617864617, e-mail j.feikema@feikemafeedsolutions.com,
contactpersoon Jan Feikema.