Feikema Feed Solutions - Liquid feed supplements & dosing equipment for drinking water
 
 
Feikema Feed Solutions (FFS) is een activiteit van Feikema International, een in Nederland gevestigde onderneming met internationale associaties en vertegenwoordigingen. Onze firma houdt zich al 15 jaar bezig met de ontwikkeling, distributie en toepassing van voedersupplementen die over het drinkwater kunnen worden verstrekt. Daardoor heeft onze firma een schat aan ervaring opgebouwd die voor onze klantenkring zeer waardevol is gebleken. In de regio's waar we actief zijn werken we nauw samen met lokale veeartsen, adviseurs en het personeel van de betreffende veehouderijen.
 
Efficiëntie, effectiviteit, kwaliteit en duurzaamheid zijn zaken waar we ons mee vereenzelvigen. In ons huidige assortiment zijn reeds bekende productlijnen opgenomen zoals Aqtrition, Hydrovit en Ketonblend, maar het is ook mogelijk producten te ontwikkelen op basis van klantspecificatie.
 
Onze klanten
Onze klantenkring bestaat uit middelgrote tot grote professionele veehouderijen en hun toeleveranciers in meerdere Europese landen. Melkveehouderijen vinden erg veel baat bij een stuk automatisering en werkverlichting door de FFS systemen. Varkens- en pluimveehouderijen integreren ze moeiteloos in bestaande geautomatiseerde infrastructuur op het bedrijf. We staan onze klanten bij met adviezen over drinkwater-additieven, voederrantsoenen, veemanagement, gezondheidsmanagement en aanleg van de FFS doseersystemen op het vee-drinkwaternet.
Ons succes is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant voor ons van het grootste belang zijn. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze clientele uit al jarenlang trouwe klanten en komen we veelal met nieuwe klanten in contact via doorverwijzingen.
 
Een half jaar lang vrijblijvend testen !
Veel klanten worden over de streep getrokken om met een FFS doseersysteem op het vee-drinkwater op te starten, doordat we ze aanbieden om ons systeem een half jaar lang vrijblijvend te testen. Dit leidt in de meeste gevallen tot zeer tevreden klanten en verdere uitbreidingen op het gekozen systeem. Wij nodigen u uit zich hiervoor in te schrijven via het contactformulier  of u belt ons direct (mob. +31 617864617) voor een afspraak.
 
FFS supplement-doseersysteem voor rundvee
FFS supplement-doseersysteem voor rundvee
Opgeloste mineralen + vitamines
systeem voor 60 - 180 koeien.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
varkensnieuws:  http://varken.bestewebgids.nl/